Предавање Увод у рачунарство и пословне апликације

proguvpkУ петак 22.11.2019. у средњој стручној школи "Васа Пелагић" у Ковину од 14 часова у кабинету електротехнике и електронике професор Др Миодраг Живковић са Факултета за информатику и рачунарство Универзитета Сингидунум одржаће предавање под називом "Увод у рачунарство и пословне апликације".
Предавање је намењено основцима и средњошколцима који желе да освоје знања и стекну нове вештине из области рачунарства и информатике.
Ово је прво предавање у серији од осам предавања у циљу афирмације информационих технологија и сарадње наше школе са Универзитетом Сингидунум. Предавања ће држати професори и асистенти са Факултета за информатику и рачунарство Униветзитета Сингидунум.
Средња стручна школа "Васа Пелагић" већ другу годину организује сарадњу са Универзитетом Сингидунум у области образовања и стручног усавршавања.

Позивамо све заинтересоване ученике да искористе ову прилику и унапреде своје знање. Након обуке сви полазници ће добити сертификате. Модератор предаваја је професор Синиша Ћулафић.

О наредној обуци сви заинтересовани ће бити обавештени путем сајта школе.


О предавачу

Проф. Др Миодраг Живковић докторирао је на Електротехничком факултету у Београду из области софтверског инжењерства. На Универзитету Сингидунум предаје предмете: Развој мобилних апликација, Тестирање софтвера, Валидација и верификација софтвера, Web programming, Програмски језици, Објектно-оријентисано програмирање, Основе програмирања/Програмирање 1 - Програмирање 1 и Програмски језици.

Архива чланака