Пројектна настава у онлајн окружењу

Поштоване колеге,

У уторак 23. марта 2021. године у 11 часова преко Зум платформе, одржана је Регионална конференција о образовању у дигитално доба под називом „Пројектна настава у онлајн окружењу“.

pronast

Конференцију су организовали NALED (Национална алијанса за локални економски развој) и Организација за развој каријере и омладинског предузетништва „Connecting“ у сарадњи са Иницијативом за реформу образовања у Југоситочној Европи, а у оквиру пројекта Јавно-приватни дијалог за развој.

Конференцији је присуствовало више од 350 наставника из Србије, Хрватске, Мађарске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Северне Македоније.

Након излагања панелиста, окупљенима су се обратили аутори Приручника за пројектну наставу и наставу на даљину, Дениз Хоти и Милан Петровић.

У току конференције, учесници су имали могућност да постављају питања и да међусобно комуницирају. А на крају конференције могли смо да чујем и одговоре на поједина интересантна питања учесника. Стручни скуп је сертификован од стране Завода за унапређење образовања и васпитања.

Детаљније информације, комплетан материјал и видео снимак саме конференције можете наћи на линку: https://jpd.rs/regionalni-vebinar-o-projektnoj-nastavi.php.

Такође, на истом сајту у оквиру падајућег менија „У ФОКУСУ“, можете пронаћи интересант и користан материјал за будући рад.

th

Текст: Хајду Тања

 

Архива чланака